090818

Hej Terese & Linda !
Nu har jag precis ätit klart, jag stekte lax okej den blev lite bränd men annars var den god o så gjorde jag klyftpotatis med morot o lök i ugnen de blev lite bränt de med men de var gott. När jag är klar ser jag ett meddelande på mobilen. Från farmor hon sa att jag gärna fick komma o äta hos henne. Typiskt ! Kanske får äta där sen, farmor har världens godaste mat :)

Aja, imon börjar skolan o de suger! Okej, de bir kul dom första dagarna o träffa alla igen o så men sen -.- Vem pallar plugga sena kvällar för att man tränar också o så upp tidigt på morgonen? Asså vilket liv. Aja, men de får jag lev med. Va tiden går fort snart sitter vi här igen shiiiet imon börjar vi gymnasiet lixom så kommer de låta. Jag blir nervös bara jag tänker på de. >< När man var liten så såg man ju upp till dom som hade syskon som gick på gymnasiet dom var ju skitcoola ;o O nu lixom shiiet nu är jag här ? hahahah. Aah, that's life. Ska se om Emelie sötnos kanske kan hitta på ngt idag o vill gärna träffa elli innan hon åker till grekland med men de får vi se hur de blir me de hon skulle visst träffa ammieh :) Ammieh måste få tbx sin film med snacka om o träna hjärnan serbiska med engelsk text jag försöker lära mig o lyssna på serbiskan samtidigt som man ska hänga med  i engelskan. Men den var bra !

Ha en bra dag !
Pusssssssssshej :*

skitpådig.

hahahah, jag är sån torris ikväll :D

blev typ avstängd från bdb i enhalvtimme :D o martin, calle o erik o jag var idag sen kom maja o ronja dom spelar i gif o förlorade mot ff med 5-0 :P lol. vi kollar på skräckis o garvar. fläskkotlett = kolgruva o kisa i himmeln = kissa i himmlen. hahaha, imon blire nog tess o linda eller ? :D PUSS HEJ (L)

RSS 2.0