meningslöst.se

saknar ni meningslösa inlägg ?
inget ni behöver oroa er för här kommer ett till !
Jag har fått min data inte användt den än eftersom jag fick den igår, använder den inte nu heller den måste ju göra en massa uppdateringar o skit. Men ikväll blir det iallafall sista högstadiediscot för mig ever. Helt otroligt, snart är vi i folkets park för sista gången alla tillsammans. Det går fort när man har roligt eller var säger man ? Ja, sen blir det nog växjö på lördag. Gött, o ett stort KANSKE till jkpg på söndag. Aja, ni får ha de så skitbra hoppas ni inte dog nu för att det var så meningslöst när jag ändå håller på kan jag passa på att säga att vi fick våra skoltröjor idag, ska duscha strax sen dra till Amanda ! :)) Puss ♥

tjugoförstamarstvåtusentio.

Tjululululu allihopa!
Tänkte att det var dax för ett meningslöst inlägg nu igen, de var ju ett tag sen, sen sist. Eller va tycker ni ? Men iallfall, nu måste jag typ städa rummet innan mamma får vredesutbrott på mig här snart. Linda är påväg också, bäst jag inte säger något om de till mamma för då kommer hon få ännu mer damp om jag inte städat rummet innan hon kommit. hahah, nu kommer hon, brb. Men iallafall nu är hon här jag höll på o dö på vägen dit pga mammas mördarblickar.  Pusshej !


Linda is here.

Tjo loka.
meningslöst inlägg igen som vanligt, dom blir som bäst då vettu.
Linda sitter jämte mig men min statistik har ju gått upp lite så vem vet.
Vi har precis käkat o tjabbat om pengar hon är rik o jag är fattig men ändå kommer vi överrens så bra. Rätt kul faktiskt. Linda har 20 par RIKTIGA skor medans natha har 8 . Ja ni hör ju bara men iaf. Lediga på onsdag gött som fäään synd att vi missar musiken bara. Roligast på veckan, förutom spexet då men de får vi ju inte betyg i så. Jaja, nu ska jag sluta tjabba måste bara nämna att strömsnäs var lika underbart som de alltid är. Var där i helgen.
PUSSS !

vänner.

Tjo baloooooooooooooooong.
Säger bara en sak ganska meningslöst som vanligt men ändå.
om jag inte hade haft några vänner i bakgrunden nu, hade jag nog skjutit mig själv på fläcken innan.
tack jag älskar er. ♥

RSS 2.0