Hej på dig du!

Håller nu på och ordna naglarna, och lyssnar på britney spears ? Fråga mig inte varför! Imorgon är det fullspäckat schema. Först på morgonen blir det typ 40 min matte eller något sånt sen drar jag mig ner mot stan för en synundersökning. Har ju ganska dålig syn ska kolla om jag kan få linser. 

Sen blir det skola , skola & skola. Sen drar jag hem, äter fixar mig för att sedan dra ner mot Albin & Tobbe, vi ska nämligen kolla på när WIP spelar för första gången och så blir det o se PID mf. Band, konsert för er få som inte är allmänbildade. Efter spelningen blir det hotellet med Amanda, Linda, Elli och en massa mer. See you there dancers. 

BYE! ♥

Kommentarer
Postat av: Kristin!

Hejsan Kika gärna in hos mig, läs om min vardag, min kända pojkvän elov från elov o beny läs om min sjukdom ibs och mycket mycket mera just nu så har jag även en tävling ligger uppe så var jätte gärna med och tävla direktlänk till tävlingen har du här: http://kriistiinjonsson.blogg.se/2011/february/tavling-med-min-sponsor-passionofsweden.html!:)

2011-02-25 @ 00:37:10
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/
Postat av: Nathali Asnice

Hoppas allt går bra imorgon du :)

Assnyggt namn du har, Nathali liksom, kan inte bli bättre ;)

2011-02-25 @ 00:50:13
URL: http://nathalihc.blogg.se/
Postat av: Jane

Åh, jag har en massa förlängningssaker till naglarna här hemma, men det har inte blivit att jag gjort något på väldigt länge. Synd, vill gärna ha långa naglar, men vill också kunna måla dem snyggt, något som jag inte kan för tillfället. Har inte alls den orken :)

2011-02-25 @ 00:54:35
URL: http://bombshellbitch.tk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0